het kan ook niet normaal..
Door: Lauzziee
Blijf op de hoogte en volg Laury
15 Juli 2012 | Roemenië, Tîrgu Mureş
Dus Naja tot nu toe, zeer geslaagde vakantie.. En geweldige sarcasme... 1 ding scheelt: ik mag nu wel weer normaal de douane door zonder dat ik de helft van mijn koffer inhoud bij Jochem erin moest doen omdat hij te zwaar was. Door al het gestolen spul kan ik er gewoon doorheen hoor!
15 Juli 2012 - 10:59
Opa Scholte:
Lieve Laury,Het zit je ook niet mee daar in Roemenie.Nog even vol houden, als je weer thuis bent gaan we pannenkoeken eten,kan je alles vertellen wat je niet goed is gegaan,om het daarna zo snel mogelijk te vergeten.Liefs en een dikke kus.Opa
15 Juli 2012 - 17:54
Mamma:
Hoi grote lieverd,
Het is allemaal wel een gedoe, zeg. Je bent met de beste intenties naar Roemenië gegaan, maar een zonnesteek en een lege koffer zaten niet echt in de planning. Gelukkig heb je je humor behouden. Jammer dat het allemaal zo loopt. Ik hoop dat je toch nog een hele leuke tweede week krijgt.
Grote, dikke kus en een nog grotere knuffel van ons alle drie en een lik van Nyka. -
15 Juli 2012 - 21:43
Oom Jacques:
Hey Laury,
Wat een ellende allemaal, zeg. Ga je naar Roemenië om daar te helpen krijg je dit allemaal op je dak!
Hou je taai en hopelijk is de laatste week daar wel leuk!
Groeten, ook namens oma Ger. -
16 Juli 2012 - 11:11
Rianne:
probeer het nog even een weekje vol te houden, volgende week ben je weer thuis.
wat wel echt triest is, is dat de Roemenen naar huis gestuurd worden, terwijl het hun eigen land is.
en jullie moeten daar werken?!
Dat slaat echt nergens op, jullie zouden naar huis moeten, en zij lekker werken.
Kom je daar, en ook nog je koffer leeg gejat..
nog maar een week, sterkte xo -
16 Juli 2012 - 12:18
Lex:
Doe je wat aardigs voor ze, gaan ze er vandoor met je spullen